WinBets.org

Онлайн казино, покер и спортни залози

Трите седмици – 777

Опитайте късмета си в играта „777“ в 1хBet и може да спечелите страхотни печалби. Играта „Трите седмици“ е част от раздела 1хGAMES в букмейкъра и е много атрактивна и е една чудесна възможност за бързи пари. Забавлявайки се в сайта на 1хбет, чрез играта „777“ вие може да направите чудесни печалби.

Дръпнете ръчката и започнете да играете! В долната част на екрана ще видите възможност за поставяне на залога, а вдясно от това ви пише каква е печалбата. За да стартирате играта натиснете бутона „Играй“ като преди това трябва да сте въвели сумата на залога.

Вляво на играта може да видите таблицата с печалбите. Натиснете върху нея, за да ви се покажат всички възможни печалби. Най-голямата печалба е като ви се паднат три седмици – това е името на играта и логично това е джакпотът. Ако на екрана ви излезнат три седмици, вашият залог се удвоява по 100. Следващата най-голяма печалба е 50 коефициент – тогава трябва да ви се паднат три деветки. При три петици пък залогът ви се удвоява х 30, а при три единици – х 20.

Максималната сума на залога в играта „777“ е 414.75 евро, а минималната – 0.20 евро. Ако надвишите максималната сума, то няма да може да направите залог или пък ако нямате поне 40 стотинки в сметката си, няма да може да играете.

 

The Author

WinBets

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички права запазени WinBets.org © 2017. Копирането и ползването на съдържание от сайта е разрешено само със споменаване на сайта WinBets.org, както и задължително поставяне на наш линк.