WinBets.org

Онлайн казино, покер и спортни залози

Напръстници – Тука има, тука няма

Тука има, тука няма – познай къде е топчето

Руският букмейкър 1xBet предлага много разнообразни игри в своя онлайн сайт. Една от тях е Напръстници, в която трябва да познаеш къде се намира топчето. Предполагам като малки вашите родители са ви забавлявали с играта „Тука има, тука няма“. Или пък може би сте я виждали по панаирите. Напръстници е абсолютно същата игра, която днес може да играеш от своя компютър и да залагаш да нея, стига да имаш акаунт в 1хбет и да си депозирал пари.
Когато влезете в играта, на началния екран ще видите 3 чашки. Също така ви изписва размера на залога и играта ви подканва да познаете къде се намира топчето. Отдолу под чашките може да избирате размера на вашият залог, който е в евро. Когато сте готови, натиснете бутона „Играй„.


Как се играе играта Напръстници?

Първо трябва да определите размера на залога. Трябва да знаете, че минималният залог е 0.20 EUR.
Втората стъпка е да изберете изберете броя на топчета, които ще участват (1 или 2). В играта може да играете и с две топчета. Тогава коефициентът обаче е по-малък, тъй като шансът да спечелите е по-голям. Коефициентът и сумата за печалба зависят от това:
Една топка — коефициент 2.91 (при залога с 2 евро печалбата ви ще е 5.82 евро)‍
Две топчета — коефициент 1.45 (при залога с 2 евро печалбата ви ще е 2,9 евро)
Сега вече предстои да познаете под кой напръстник се намира топчето. При успешен залог веднага ще получите вашата печалба.
Максималната сума на залога в играта напръстници е 418.75 EUR. Не може да поставите по-голям залог, но това е един доста голям лимит за онлайн игра.
1xBet предлага още по-високи награди, ако правите повече опити . Трябва да внимавате и със сигурност ще имате успех. Следете внимателно топчето щом играта започне и направете вашия залог на сайта на 1хбет, който предлага много интересни игри.

   

Всички права запазени WinBets.org © 2017. Копирането и ползването на съдържание от сайта е разрешено само със споменаване на сайта WinBets.org, както и задължително поставяне на наш линк.