WinBets.org

Онлайн казино, покер и спортни залози

Камък, ножица, хартия – залози

Като малък всеки от нас със сигурност е използвал играта Камък, ножица, хартия за разрешаване на спорове. В тази игра има три знака: камък, ножица и хартия, както подсказва и името. Камъкът побеждава ножицата, но ако му се падне хартия – губи, докато ножицата печели срещу хартията. Е, всеки от нас се е забавлявал като дете с тази игра, но днес обаче имате реален шанс да правите онлайн залози и да спечелите пари на „Камък, ножица, хартия“. Тази игра може да се играе с пари в руския букмейкър 1xBet.

Когато отворите играта ще се запитате как се играе. Просто изберете един от предметите и направете залог. Размерът на началния залог се определя преди началото на играта. Ще видите поле над картинките на предметите, в което може да изберете сума на вашия залог. Правилата в тази игра са същите, както и в детството – камъкът бие ножицата, хартията бие камъкът и ножицата бие хартията.

Начало на играта:

Изберете един от предметите: камък, ножица или хартия. След започване на игата, вашата ръка се намира отляво, а ръката на противника — отдясно.
Участниците избират жест с дланите на ръцете на «Едно… Две… Три». На «Три» едновременно показват единия от предметите: камък, ножица или хартия.

Какви са коефициентите и колко може да спечелите?

Коефициентите за изхода на играта са следните: победа — х2, равен — х0.9, загуба — х0
Максималната сума на залога в тази игра е 412.75 евро – т.е. може да спечелите 825.50 евро максимум. Минималната сума на залога е 0.20 евро.

 

Updated: 15.04.2017 — 11:40

The Author

WinBets

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички права запазени WinBets.org © 2017. Копирането и ползването на съдържание от сайта е разрешено само със споменаване на сайта WinBets.org, както и задължително поставяне на наш линк.