WinBets.org

Онлайн казино, покер и спортни залози

Ези или Тура

Ези или Тура + много награди от 1хБЕТ

1xBet предлага много изкушаващи игри, но също така и много атрактивни. Една от тях е „Ези или Тура“ – игра, на която със сигурност сте играли през живота си. А какво по хубаво от това, че сега може да спечелите пари на нея.

 
Разбира се, това най-вече се харесва на хората, които обичат високия адреналин и залозите. „Ези или Тура“ е част от раздела 1xGAMES в 1хбет и вие може да играете с реални пари само ако имате регистрация в букмейкъра.

Ези или Тура предлага две възможности за игра – с фиксиран залог или с удвояване на залога.

При режим фиксиран залог вие може да определите размера на залога при хвърляне на монетата. При удвояване на залога се започва с 1 евро и ако познаете печелите 2 евро. След това може да продължите да се борите за двойна печалба – 4 евро, или да спрете дотук и да запазите спечеленото до момента.

Минималната сума на залога в играта Ези или Тура е 1 EUR, а максималната е 418 EUR. Максималната сума, която може да спечелите на удвояване на залога е 128 евро. Ако сте смел и късметът е на вашата страна, то в тази игра може да направите много добри печалби. Това е едно чудесно забавление за всеки, който има акаунт в букмейкъра 1хбет.

 

The Author

WinBets

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички права запазени WinBets.org © 2017. Копирането и ползването на съдържание от сайта е разрешено само със споменаване на сайта WinBets.org, както и задължително поставяне на наш линк.