WinBets.org

Онлайн казино, покер и спортни залози

Виртуални

Виртуални Игри – Спорт

Както подсказва името, Виртуални спортове са спортове, които се оспорват само в границите на един компютър, използващ специално проектиран софтуер за развиването на играта. Виртуалните спортове са пресъздаване на действителни спортни събития – компютърно генерирани спортни събития, които се отличават с разнообразни потенциални възможности за поставяне на залог в зависимост от въпросния спорт.

Всички събития във виртуалните спортове се основават на статистически данни от реалния спорт – така залаганията на виртуални спортове ви кара да се чувствате все едно залагате на нещо истинско. При виртуалните спортове има нов тираж на всеки няколко минути, което ви дава възможност да правите много повече залози. Всички основни спортни пазари се предлагат с реалистични коефициенти и това е прекрасно за всеки един фен на спорт и в същото време обичащ залаганията. В рамките на няколко минути вие може да спечелите пари и ще ви се стори така, че никъде няма да има по-лесен начин за печалби от виртуалните спортове.

Всяко спортно събитие от началото на залагането, до приключване на събитието, отнема около три минути и това означава, че можете да се насладите на многобройни възможности за залагане. Само половин час на ден ще ви стигне да направите поне четири пет залога на различни срещи и тиражи.

Какви виртуални спортове може да играете в букмейкърите, които са популярни в България?

В момента, в bet365 можете да избирате от богат избор от седем различни виртуални спортове, въпреки че някои от тези спортни дисциплини, всъщност съдържа повече от един спорт или опция, което означава, че има доста повече възможности да заложите, отколкото изглежда, когато заредите раздела за виртуални спортове в бет365.

Когато дадено спортно събитие стартира, ще видите на екрана в центъра развитието на събитието с много ясна картина. За повечето събития вие имате възможност да изгледате целия двубой. За футбол обаче не е възможно да се покаже целия мач в такъв кратък период от време, така че софтуерът ще ви даде възможност да видите само ключови моменти от виртуалната игра на футбол. Сред тях са най-интересните ситуации – свободни удари и дузпи, удари във вратата, пропуснати шансове и разбира се голове.

В Ефбет на началната страница на сайта ще видите раздела Виртуални. Букмейкърът предлага шест спорта, на които може да правите залози. Това са футбол, тенис, коне, кучета, евро купа и баскетбол. Виртуалният футбол представлява шампионат от 16 отбора. На всеки мач от даден кръг може да залагате на 1Х2, под/над, хендикап и точен резултат. Също имате възможност да прогнозирате следващ гол и крайният изход на първо полувреме. Ако изберете да играете виртуален тенис в Efbet, ще забележите, че може да поставяте залози на краен изход – тенисист 1 или тенисист 2 да спечели мача, победител в сет 1, брой геймове – под/над и на точен резултат. Вие може да проследите тенис мача на живо с картина, която се излъчва в центъра на екрана. Евро Купа пък наподобява европейското първенство по футбол. В началото има групова фаза и след това директни елиминации. Тук залозите са същите като при виртуален футбол. Разликата е само, че се състезават национални отбори.

В букмейкъра WinBet също може да играете виртуални спортове. Това е чудесно развлечение ако имате регистрация в този сайт за спортни залози. Понякога няма достатъчно интересни реални събития и вие може да се пренесете във виртуалния свят в УинБет. Виртуалните спортове в този букмейкър са: Футбол, Евро Купа, Тенис, Баскетбол, Конни надбягвания и Гонки с кучета. Софтуерът за виртуални спортове в УинБет наподобява този на Ефбет. Тук почти всички е същото и вие вече знаете как работят игрите. Отново има екран с картина, където се показва как протича събитието. Така след като поставите залог може да видите развоя и да усетите от атмосферата на срещата.

Всички права запазени WinBets.org © 2017. Копирането и ползването на съдържание от сайта е разрешено само със споменаване на сайта WinBets.org, както и задължително поставяне на наш линк.